Oppsummering etter BMW-treffet

Vårt BMW-motorsykkeltreff ble arrangert 4. – 7. august på Lillehammer Camping. Snaut 250 treffdeltakere fant veien til Lillehammer denne helga.
Treffet ble offisielt åpnet av ordfører Synnøve Brenden på fredag.
Lørdag formiddag kjørte ca. 120 motorsykler i parade gjennom byen. Etterpå ble det kjørt tre forskjellige fellesturer (asfalt, grus og avansert grus) i flott sommervær, hvor alle møttes på Sjusjøen. Turene var lagt opp slik at treffdeltakerne fikk sett hvor flott natur vi har å by på i Lillehammer-området.
På Sjusjøen sto Arne Lien klar med vaffelpresse og kaffekanner, et veldig populært tiltak.
Som ellers på motorsykkeltreff, er det det sosiale som er det viktigste. Gjennom hele helga har treffdeltakerne møtt igjen gamle kjente, og blitt kjent med andre motorsyklister.
MC-Huset Nydal samt Netbike var tilstede med stands, så det var mulighet til å prøvekjøre nye motorsykler og kjøpe nytt utstyr.
Treffdeltakerne kunne også kose seg med god mat (både frokost og grillmat) og godt i glass, og det var mulighet til en svingom til livemusikk fra vår egen Hans Borg.
Eldste treffdeltaker var 78 år gamle Svein A. Matland fra Karmøy. Yngste deltaker var Hilde Leikarnes på 15 år, som øvelseskjørte fra Elnesvågen sammen med sin far.
Organisasjonskomitéen vil rette en stor takk til alle klubbmedlemmer som deltok med dugnadsinnsats. Vi vil også takke Lillehammer Camping for et svært godt samarbeid.
Noen bilder er lagt ut på siden Bilder 2011. Vi kommer tilbake med flere bilder fra treffet etter hvert.

Siste nyheter

Fra kaffekvelden på Stasjonen

Fra kaffekvelden på Stasjonen

I kveld hadde vi første kaffekveld på Stasjonen. 11 medlemmer startet med dette ventetiden frem mot neste sommersesong 🙂  Se…
Kaffekvelder starter opp igjen

Kaffekvelder starter opp igjen

Med sommersesongen bak oss, starter vi opp igjen med kaffekvelder. NB! Vi flytter i år kaffekveldene til Stasjonen Cafe &…
Fra høstfesten på Odd Fellow

Fra høstfesten på Odd Fellow

Årets høstfest ble arrangert i lokalene til Odd Fellow på fredag.  Ca. 40 personer bidro til et koselig lag med…