Fra onsdagsturen 28. juni

Ettermiddagsturen sist onsdag ble gjennomført med separate asfalt- og grusturer. Snaut 30 medlemmer deltok, fordelt likt på asfalt og grus. 

Nytt av året er at gruskveldene en gang i måneden er del av onsdagsturene, og ikke som egne opplegg i Hovemoen. Langt høyere grusdeltakelse enn tidligere viser at dette var riktig endring.

Asfaltturen gikk til Spidsbergseter, mens grusgjengen hadde øvelser på Korsåsen og kjørte i Fåberg vestfjell og Biri øverbygd.

Vi begynte med 28 grader på Strandtorget og avsluttet med 24 grader på Lilletorget. De som kjørte til Spidsbergseter, fikk 14 grader og regnvær på returen og en regnbue som var mye finere enn bildet viser.

Bilder fra kvelden her.

Siste nyheter

Årsmøte 2024

Årsmøte 2024

Årsmøte ble avholdt 8. februar på Lillehammer VGS avd. Nord, der 32 medlemmer møtte. Her følger– bilder fra møtet– referat…
Medlemsoversikten er oppdatert

Medlemsoversikten er oppdatert

Betalingsfristen for fornyelse av klubbmedlemskapet er ute. Medlemsoversikten er nå oppdatert og de som ikke har betalt er tatt ut.…
Fra styremøtet 4. desember

Fra styremøtet 4. desember

I styremøtet ble følgende saker behandlet:– kommende årsmøte– medlemmer og økonomi– klær med klubblogo– medlemsadministrasjon Les referatet fra møtet her.