Om oss

OM KLUBBEN:
Lillehammer Motorsykkelklubb ble stiftet 07.02.1995. Her finner du formell informasjon om klubben.

Klubbens formål er å fremme sosial omgang i motorsykkelmiljøet i Lillehammer og omegn. I denne klubbens sammenheng, er det først og fremst felles kjøreturer som er det primære.

Vi har ikke klubbhus. Hver kafè som serverer kaffe og vafler anses som klubbhus. Alle motorsykler er likeverdige i klubben vår.

MEDLEMSKAP:
Medlemskap i Lillehammer Motorsykkelklubb (LMK) koster 200 kr. i året. Klubbmedlemmer får gode rabatter hos lokale MC-forhandlere.

Har du lyst til å bli medlem? Send en e-post til styre@lillehammer.mc.no, hvor du oppgir navn, adresse, mobilnr. og e-postadresse. Du vil så få svar på e-post fra vår kasserer, med bl.a. informasjon om betaling av medlemskap i LMK og ev. NMCU. Medlemsoversikten oppdateres når du har betalt medlemskapet.

Vi oppfordrer alle medlemmer til å melde seg inn i Norsk Motorcykkelunion (NMCU). For et beløp tilsvarende en bensinfylling gir du et viktig bidrag til din egen fremtid som motorsyklist!. Les mer om NMCU her.

FELLESAKTIVITETER:
Klubben har flere aktiviteter som er interessante å være med på:

MC-messa:
Fellessur til MC-messa er en fin start på MC-sesongen. Vi arrangerer felles busstur til MC-messa.

Mjøsa rundt:
Vårsesongens høydepunkt!. Flere tusen motorsykler fra hele Østlandsområdet deltar på denne fellesturen rundt Mjøsa, som alltid går av stabelen 1. mai.
Felles start fra Hamar er kl. 11:00, vi pleier å ha felles avreise fra Circle K Strandtorget kl. 09:00.

Ukentlige fellesturer:
Hver onsdag ettermiddag i kjøresesongen har vi felles tur. Turen går til et eller annen sted vi kan ta oss en kaffekopp og en prat. Turen kan være fra 40 – 200 km, litt avhengig av vær og iver.
Hver søndag i kjøresesongen har vi felles tur. Dette er heldagsturer, hvor kjørelengde kan variere.
Info om avreisested og -tidspunkt for onsdags- og søndagsturer finnes øverst på hovedsiden.

Andre turer:
Vi har en egen komitè som legger opp lengre turer. I et normalår arrangeres det både helgeturer og lengre turer, både i inn- og utland. Turprogrammet publiseres så snart det er bestemt av turkomiteen.

Kaffekvelder:
Fordi vi bor i et land med ikke alt for lang sesong, har vi lagt opp til at vi også skal møtes utenom kjøresesongen. Da møtes vi annenhver onsdag på en kafè i byen.

Fester:
Det avholdes vanligvis en høstfest. 

Siste nyheter

Fra MC-messa Lillestrøm

Fra MC-messa Lillestrøm

Det ble i år ingen organisert tur til MC-messa på Lillestrøm, men en del medlemmer var allikevel av gårde.  Ingen…
Fra årsmøtet i går

Fra årsmøtet i går

Etter to år med årsmøter preget av koronapandemien, kunne vi heldigvis avholde et vanlig årsmøte. Agendaen var som vanlig tredelt: …
Medlemsoversikten er oppdatert

Medlemsoversikten er oppdatert

Betalingsfristen for innbetaling av medlemskontingent er nå utløpt, og medlemsoversikten er oppdatert. De som ikke har betalt er slettet fra…