Oppdatert informasjon om BMW-treffet

Oppdatert informasjon om BMW-treffet:
Velkommen til BMW MC-Treff 4. – 7. august 2011.
Lillehammer Motorsykkelklubb har igjen gleden av å ønske sine BMW- MC-venner velkommen tilbake til Lillehammer og treff i 2011. Det blir åtte år siden sist vi hadde dette arrangementet, den gang på Hunderfossen. Dette var et svært hyggelig og godt besøkt treff. Noen bilder fra treffet.

Lillehammer Motorsykkelklubb (LMK) er en klubb for alle merker, og alle slags folk. Til sammen er vi ca. 120 medlemmer. Vi er en aktiv klubb med fellesturer hver uke, og 4 – 6 fellesturer i sesongen.

I år vil vi ha BMW-treffet på Lillehammer Camping.  Dette er en campingplass som ligger ved Mjøsa rett ned for sentrum. Det er 10 min. gangavstand til sentrum og Strandtorget Kjøpesenter.
Campingplassen har hytter og leiligheter i alle standarder. Fra høystandard til det helt enkle med fire køyer og tak over hodet. Til sammen ca. 100 senger. Teltplass er det nærmest ubegrenset tilgang til.
På deres hjemmesider: www.lillehammer-camping.no kan dere reservere overnatting, og også melde dere på treffet. Vi anbefaler at de fleste registrerer seg på forhånd. Da vil innsjekk gå raskere, og vi får en peiling på hvor mange som kommer.
 I tillegg til overnatting på Lillehammer Camping, allierer vi oss med Bjørns Kro & Motell som ligger like ved. Vi vil ha skyttelbusser som frakter folk til og fra andre overnattingsplasser, men også til sentrum og severdigheter i Lillehammer.
Som mange husker, hadde vi en del arrangementer som samlet folket på Hunderfossen. Dette vil vi ikke bare gjenta, men lage flere av. Det blir fellesturer på grus og asfalt, og det vil bli konkurranser.
Det kan være mange som, i løpet av ei helg på Lillehammer, ønsker seg både mc- og andre kulturopplevelser. Vi vil derfor lage et eget opplegg for besøk på et eller flere musèer og andre attraksjoner, med lokal guide. Vi har bl.a. Norges 3. største kunstmuseum, som er vel verd et besøk. Naturligvis vil vi også arrangere tur til Arnes vaffelpresse.
August er den store Birkebeinermåneden med over 23.000 deltakere på tråsykkel over fjellet. Vi lover dere en tur i samme løype. Det er 10-12 medlemmer i vår klubb som kjører følgesykkel og kamerasykler under rittet, og som kjenner løypa godt. Dere kan se fram til en flott fjelltur, som skal passe like godt for en RS/LT som en GS.
LMK har etablert en hovedkomité for treffet med mange kompetente personer, under ledelse av klubbens leder, Kari Søyland Haugødegård.  Komitèen har en stor jobb foran seg, og sender en stor takk til Steinkjer og Ivar som har gjort grovarbeidet vedr. det organisatoriske. Deres mal for klubbtreff er rett og slett god!
BMW Treffet 2011 har også egne Facebook-sider. Meld dere inn som venner, og kom med innspill om ønsker til treffet.
Hovedkomitèen har store ambisjoner for treffet. Vi tror at gjennom de sosiale medier vil vi nå langt ut, og regner derfor med en del flere utenlandske deltakere enn tidligere.  Vi har flere spennende ting på gang, og alle deltakere skal selvfølgelig få med et hyggelig minne fra treffet.
Lillehammer Motorsykkelklubb ønsker dere velkommen til BMW-Treff 2011 på Lillehammer.
Kari Søyland Haugødegård, leder, khaugoe@online.no
Geir Ottar Enger, markeds- og infoansvarlig, goenger@online.no

 

Siste nyheter

Fra tur til Alpene og Rhindalen i august

Fra tur til Alpene og Rhindalen i august

Bilder fra tur til Alpene og Rhindalen i siste halvdel av august og begynnelsen av september er nå publisert, med…
Fra kaffekvelden på Stasjonen

Fra kaffekvelden på Stasjonen

Første november var første kaffekveld denne høsten, og vi var 6 personer som møttes på Stasjonen cafe. Litt spesielt med…
Fra høstfesten på YK-huset

Fra høstfesten på YK-huset

32 personer deltok på årets høstfest, som ble holdt i YK-husets fine lokaler.  Christian Fredrick og Per Magne ledet oss…