Oppsummering etter BMW-treffet

Vårt BMW-motorsykkeltreff ble arrangert 4. – 7. august på Lillehammer Camping. Snaut 250 treffdeltakere fant veien til Lillehammer denne helga.
Treffet ble offisielt åpnet av ordfører Synnøve Brenden på fredag.
Lørdag formiddag kjørte ca. 120 motorsykler i parade gjennom byen. Etterpå ble det kjørt tre forskjellige fellesturer (asfalt, grus og avansert grus) i flott sommervær, hvor alle møttes på Sjusjøen. Turene var lagt opp slik at treffdeltakerne fikk sett hvor flott natur vi har å by på i Lillehammer-området.
På Sjusjøen sto Arne Lien klar med vaffelpresse og kaffekanner, et veldig populært tiltak.
Som ellers på motorsykkeltreff, er det det sosiale som er det viktigste. Gjennom hele helga har treffdeltakerne møtt igjen gamle kjente, og blitt kjent med andre motorsyklister.
MC-Huset Nydal samt Netbike var tilstede med stands, så det var mulighet til å prøvekjøre nye motorsykler og kjøpe nytt utstyr.
Treffdeltakerne kunne også kose seg med god mat (både frokost og grillmat) og godt i glass, og det var mulighet til en svingom til livemusikk fra vår egen Hans Borg.
Eldste treffdeltaker var 78 år gamle Svein A. Matland fra Karmøy. Yngste deltaker var Hilde Leikarnes på 15 år, som øvelseskjørte fra Elnesvågen sammen med sin far.
Organisasjonskomitéen vil rette en stor takk til alle klubbmedlemmer som deltok med dugnadsinnsats. Vi vil også takke Lillehammer Camping for et svært godt samarbeid.
Noen bilder er lagt ut på siden Bilder 2011. Vi kommer tilbake med flere bilder fra treffet etter hvert.

Siste nyheter

Fra onsdagsturen til Myklegard

Fra onsdagsturen til Myklegard

På onsdag var vi 16 medlemmer som kjørte til Myklegard i finværet. Det første som møtte oss der var en…
MC-dagen på Vegmuseet

MC-dagen på Vegmuseet

Mange etater og organisasjoner står bak MC-dagen på Vegmuseeet, som i dag samlet ca. 200 motorsyklister. MC-dagen ble i år…
"Stolpejakt" på kirker og kapeller

"Stolpejakt" på kirker og kapeller

Etter forslag fra Geir (ref. e-post han har sendt alle) starter vi denne sommeren «stolpejakt», der temaet er MC-relaterte bilder…